Hovedinnhold

 • Slide item 1

  Trondhjems pistolklubb

  Trondhjems Pistolklubb ble stiftet 29.02.1940, og er landets største pistolklubb med sine ca. 700 medlemmer. Klubben er underlagt Norges Idrettsforbund. Aktivitetsnivået i klubben er høyt; det arrangeres trening flere dager i uken, og til flere forskjellige tidspunkt.

 • Slide item 2
 • Slide item 3

  Fripistol

  Fripistol er et skyteprogram hvor du skyter på 50 meter, og er en rendyrket presisjonsøvelse. Med lang siktelinje og et lett avtrekk settes det store krav til teknikk og presis håndtering. Øvelsen inngår også i ISSFs program.

INFORMASJON FRA STYRET

Vi er en stor idrettsklubb, og den baserer seg på mye tillit til hverandre. Det er viktig at eksisterende medlemmer og tidligere medlemmer ikke misbruker de tilganger som er gitt. Vi ønsker på sikt at det skal bli enklere for alle og tilrettelegge for skytingen vår. Det er oppdaget at noen som ikke er medlem i Tpk, har benyttet banen på Kolstad. Derfor har vi dessverre vært nødt til å inndra nøkkelen. Vi skal endre koden, og da kan de som har behov for å trene utenom treningsgruppene ta kontakt med styret på ; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh; Styret i Tpk