Hovedinnhold

Styret innkaller herved til årsmøte i Trondhjems Pistolklubb

Årsmøtet avholdes den 13. mars 2019 kl. 1800 i Ranheimsvegen 175, 7053 Ranheim (Folkets Hus Ranheim).

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må være styret i hende senest 19. februar 2019, til vår postadresse, Engelsåsvegen 1857039 Trondheim, eller vår E-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, og på våre skytebaner.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.Velkommen til årsmøtet!

Med vennlig hilsen styret

Buran og kolstad pistolbaner åpnes igjen etter vedlikehold,  for TPKs skyttere,

Buran åpnes kun for skyting på godkjente treningsgrupper.

Se vår hjemmeside for oversikt: https://tpk.no/trening/organisert-trening

Alle nye treningsgrupper skal godkjennes av styret.

Hans Martin

Leder Trondhjems Pistolklubb

 

 

TPKs skyttere gjorde en god innsats i Norgesmesterskapet i pistolskyting – bane, i Rogaland denne uken.

Gunrid Kjellmark fikk med seg Gull i Finpistol, med ny norsk rekord i finalen – 34 treff. Videre fikk hun individuelt sølv i Standardpistol for kvinner, og bronsemedalje i åpen klasse i Grovpistol.

Bjørn Martin Bruun tok sølvmedalje på Fripistol. Roar Hembre tok sølvmedalje i Silhuettpistol, etter en spennende finale.

Bjørn Anton Jakobsen tok 2 gull (Grov og Hurtig Fin) og 2 sølv (Standard og Fin) i klassen Veteran 70.

I lagskyting viste klubben at vi tilhører blant de beste klubbene i landet, og tok 2 Gull (Finpistol menn og Grovpistol åpen klasse) og 4 sølv (Standardpistol Menn, Silhuett, Fri og Hurtig Grov).

Alle resultater kan finnes på:

https://nmbanepistol2018.no/resultater/

Om noen har forslag til medlemmer i Trondhjem Pistolklubb som fortjener en ekstra oppmerksomhet i form av hedersbevisninger på årsmøtet for 2018, så kan man melde dette inn til Ordenskollegiet innen 31. Januar 2019. Skriv navn på medlemmet, hvor lenge medlemmer har vært i TPK (hvis man vet), samt en begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener utmerkelsen. Sendes til gunridk(a)gmail.com.

Mvh Ordenskollegiet

v/Gunrid Kjellmark, Jan Arild Myrhaug og Stig Eriksen

Skiver og monitorer er nå flyttet fra Buran til Jonsvatnet. De er satt opp og klargjort på 50m holdet. Det står to reserveskiver på Buran, men vi venter på monitorer så de er ikke klare for bruk ennå.