Hovedinnhold

Trondhjems Pistolklubb stenger klubbens baner på Kolstad og Buran for egentrening og organiserte treningsgrupper etter endringer gitt fra myndigheter og NSF/NIF gjeldende fra 25.03.2021. Stengingen gjelder til nye regler fra myndighetene åpner for innendørs aktivitet igjen på banene. 

Utendørs aktivitet på Jonsvatnet er fortsatt tillatt. Det oppfordres til å følge anbefalinger fra myndigheten om avstand og smittevern. Loggbok på bane skal fylles ut med navn, tid og mobilnummer når man er på banen.

 Trondhjems Pistolklubb åpner for organiserte treninger igjen for voksne 23.02.2021. Treninger krever at alle vurdere om man har vært særlig utsatt for risiko for smitte gjennom arbeid og annen fritidsaktivitet siste 14 dager før man stiller på trening. Føler man at man ikke er helt frisk er det en selvfølge at man holder seg vekk fra treninger. Samme gjelder hvis man er mer utsatt om man skulle bli syk eller har nære som er i en slik situasjon. Alle oppfordres til å lese retningslinjer fra myndighetene for smittevern.

Organisert trening innendørs gjøres ved at man holder god avstand så godt det lar seg gjøre og forholder seg til 1 meter regel fra myndighetene (gjelder også utendørs). Trening krever at man benytter medbragt munnbind og egne hørselsvern/briller. Spesielt gjelder dette på innendørsaktivitet. Man skal unngå å bli sittende i oppholdsrom på banen mer enn nødvendig og man bør forlate banen etter trening slik at ikke ulike treningsgrupper blandes. Nybegynnertreninger forholder seg til påmeldingstabell på hjemmesiden før man møter opp. Alle på trening, både egentrening og organisert trening, må skriver seg inn i loggbøker på banen med telefonnummer.

Klubben kan måtte komme med nye innstramminger på treningsaktiviteten hvis myndighetene igjen skjerper kravene. 

Klubben er nødt til å avvente nye retningslinjer fra myndighetene før organiserte treninger kan starte opp igjen. Siste oppdatering koronainformasjon fra myndighetene hadde mangelfull informasjon om når man kunne forvente ny informasjon rundt korona i Trondheim og landet. Klubbens baner er åpne for egentrening der man forholder seg til retningslinjer gitt myndighetene. I tillegg til bruk av munnbind må man skrive inn telefonnummer i loggboken på banen når man er der å trener. Håndvask og håndsprit benyttes også på banene.

Beklager sterkt overfor nybegynnere i klubben, som mangler tilbud slik situasjonen er med kun egentrening. Det vil bli lagt ut informasjon på hjemmesiden og FB-siden så snart myndighetene gir åpning for organisert trening innendørs for voksene igjen.

Planlagt sikkerhetskurs i februar utsettes til situasjon endrer seg også rundt antall kontakter, minimumsavstand og andre begrensinger koronasituasjon gir. Det forventes at man må vente til etter påske før det kan være mulighet for å holde kurs igjen. Informasjon vil bli lagt ut her på hjemmesiden når det er mulighet å holde kurs.

Trondheim 15. februar 2021

Til medlemmene i Trondhjems Pistolklubb

 

Styret innkaller til årsmøte i Trondhjems Pistolklubb i henhold til klubbens lov §18 (1) a). 

Årsmøtet avholdes 23. mars 2021 kl 18.00 i Messebygget, Midtsandvegen 7563 Malvik.

Forslag til årsmøtet må sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 9. Mars 2021

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 16. mars på epost, klubbens hjemmeside og på alle klubbens baneanlegg.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én måned, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett se idrettslagets lov §5 Generelle regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv.

 

På grunn av situasjonen så kreves det i år påmelding til klubbens årsmøte innen 18. mars. Dette gjøres i form av mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. evt pr sms til 918 65 312/907 73 865. 

Det vil ikke bli anledning til å delta på årsmøtet uten å være påmeldt på forhånd. 

 

Grunnet pågående COVID-19-pandemi vil det ikke bli noen form for servering. Styret må også ha et forbehold om at årsmøtet kan utsettes på kort varsel dersom nasjonale og lokale smittevernsbestemmelser ikke tillater større samlinger av mennesker. Det forventes at nasjonale og lokale smittevernsbestemmelser overholdes av møtets deltakere. 

Velkommen til årsmøtet

 

Med vennlig hilsen

Styret i Trondhjems Pistolklubb

Beklageligvis så er det veldig mange av dere som har betalt for nøkkelbrikke men enda ikke fått utdelt dette. Det har vist seg å være litt problematisk den siste tiden med tanke på begrensninger på sosiale kontakter pr uke.
 
Som en løsning på dette, ønsker jeg at alle som har betalt for brikke, sender en mail med fullt navn og ønsket pin-kode (4 siffer) til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Så kan det gjøres klar brikker til dere alle sammen. Deretter vil det bli arrangert en "ekspressutlevering" der alle dere som har tatt  kontakt vil få mulighet til å hente en konvolutt med sin brikke på Buran i neste uke tirsdag  26.1. fra 1800-2100. Da kan dere komme innom å hente for så å gå rett ut igjen slik at vi unngår for mange personer der samtidig.
 
Dette er det vi  har mulighet å tilby pr. d.d. og alle dere som har betalt står fritt til å benytte seg av dette.