Hovedinnhold

Bærum Pistolklubb har tatt på seg å arrangere NM i øvelsene Silhuett og Finpistol i 2020. De av dere som skyter for TPK og ønsker å delta på NM må følge linken under her og fylle ut påmeldingsskjema innen den internepåmeldingsfristen som er satt til 16.8.2020. Ikke nøl med å kontakt undertegnede dersom det skulle være noen spørsmål eller lignende. 

 

Håvard Soknes

Sportslig koordinator

https://havardsoknes.wufoo.com/forms/m11by0u71fnk255/

Hei alle TPKere.

Det blir fast dugnad på Jonsvatnet  på mandager fra kl 1800 utover sommeren.

Første dugnad 29. juni. Banene trenger sårt til vedlikehold. Det er snakk om ryding, maling, snekering, veiarbeide og gressklipping mm. 

Vi tar Helseinstituttets regler alvorlig, for å hindre spredning av coronavirus. Det er utsatt sprit, og de er mulig å vaske hender på de nye toalettene våre. Husk å holde avstand.

Vell  møtt til dugnad.

Banemester Jonsvatnet med asistenter.

Hei alle dere som skyter felt !

For at vi skal kunne komme i gang med skyting i feltløypa, blir det lørdag den 20/6-2020 fra klokken 10:00 dugnad for å få feltløypa i orden. Det skal lages konkurranserammer, noen vanlige rammer, justere noen stålstolper og også lages noen nye. Det er behov for en som kan sveise litt, og noen som kan skru, bruke slegge, målebånd etc.... instruksjoner vil bli gitt ved oppmøte. En eller annen må gjerne ta med ei slegge og ei skrumaskin.

 

Oppmann felt Tpk

Bjørn Teigseth

Hei alle skytterkollegaer !

Vårt stevne som etter terminlista skulle være den 18/7 (fgmr), er avlyst. Vi hadde tatt på oss dette som en oppkjøring før NM, etter spørsmål fra kretsen. Stevnet hadde innlagt KM men ettersom alle mesterskap i år er avlyste, så har vi valgt å gjøre det samme.
Men........ fortvil ikke, helga 4/7 og 11/7 gjennomføres som først oppsatt.

Oppmann felt Tpk
Bjørn Teigseth

Gratulere med 17. Mai der flagget ikke ble heist til topps for nye toaletter på klubbhuset, men de er likevel på plass med såpe og papir. Noen småting igjen selvsagt, men toalettstolene er klare til bruk. Som man ser av bildene skal alle finne frem og inntil videre henger det nøkkel til toalettene. De fleste ser hvor de henger, resten får "spørre en venn". Toalettene liker ikke annet enn det normale som skal oppi toalett. Ettersom det er en pumpestasjon på anlegget må man ikke putte noe annet papir enn toalettpapir oppi;-)