Hovedinnhold

Hei alle TPK`s medlemmer

I disse tider da alt av stevner, mesterskap og treninger er avlyst og alle våre baner og feltløyper er stengt har jeg fundert mye på hvordan jeg kan stimulere mitt eget behov for å holde på med denne idretten som jeg liker så godt. Jeg har pusset våpen, ladet forskjellig ammunisjon, tørrtrent og fått masse frisk luft. I tillegg så har jeg lest igjennom de bloggene og nettsidene som jeg finner interessante og relevant for hva det er vi driver med i TPK. Jeg tenkte da at jeg kunne dele noen av de nettstedene med mine medskyttere i klubben så kan kanskje dere få samme gleden av dette som jeg har hatt og fortsatt har.  

Ellers håper jeg dere alle sammen bidrar på denne dugnaden i å begrense smitte i samfunnet vårt, ved å overholde de bestemmelsene som nå er tatt med tanke på stengning av våre anlegg. Vi alle vil få tid og mulighet til å holde på med skyting igjen, både på Kolstad, Buran og Jonsvatnet. Men, akkurat nå må vi alle dra lasset sammen slik at vårt helsevesen får kontroll på den situasjonen vi nå befinner oss i.  

Ser fram til å treffe både kjente og forhåpentligvis nye kjente igjen på våre egne stevner, treninger og tilstelninger i tillegg til andre klubbers arrangement når denne situasjonen roer seg ned igjen. Fram til da så håper jeg dere kan få litt glede av de linkene jeg legger ved her og at de kanskje fører dere til mere spennende lærdom om både det ene og det andre :) 

 

Hilsen

Håvard Soknes

Sportslig koordinator

 

http://arne.nohlberg.com

Arne Nohlberg sin nettside som har over 300 artikler om pistolskyting

 

https://www.feltnm.no

Obelix Barbala sin nettside om pistolskyting

 

https://skivebom.com/wp/

Gro-Lisbeth Ryland sin nettside om pistolskyting

 

https://www.skyting.no

NSF sin offisielle hjemmeside

 

https://www.youtube.com/channel/UCcFugrtlMtDmX1yMp6x_C0Q

ISSF sin Youtube-kanal

 

https://www.issf-sports.org

ISSF sin offisielle nettside

 

https://www.facebook.com/groups/212516195884956/

Norsk Feltskytterforbund sin gruppe på facebook