Hovedinnhold

Trondhjems Pistolklubb inviterer til Sikkerhetskurs for pistolskyting som starter fredag 22.11.2019. Kurset går over 3 dager fredag 22.11 fra 18:00 til 21:30, lørdag 23.11 1,5 time pr gruppe og fredag 29.11.2019 klokken 18:00 til 21:30.

Sikkerhetskurs er påkrevd for alle sivile (ikke ansatt i politi eller forsvar) som ønsker å bedrive pistolskyting og eie eget våpen, som skyter patroner. Ser man at man ikke kan stille på alle dagene har man mulighet igjen i februar 2020.

Påmeldingen er 2 delt. Først påmelding til kurset på minidrett.no, så innmelding i klubben på blanket Søke medlemskap. Husk her å opplyse om man skal ha redusert kursavgift hvis man er student/honnør (ta med dokumentasjon ved oppmøte). Første del av påmeldingen på minidrett.no gjør at man reserverer plass på kurset, mens andre del av påmeldingen på tpk.no gjør at man legges inn som kursmedlem i klubben og får riktig faktura tilsendt (husk å sette kommentar om man er student/honnør)

Gå til minidrett.no. Her må man logge inn (husk å sjekk at din profil på minidrett.no har riktige opplysninger om deg) og søke opp kurset med søkeordet: "sikkerhetskurs" Kurset man søker heter: Sikkerhetskurs 3 – 2019 TPK. Husk at man må gå hele veien gjennom bestillingen av kurset selv om det koster 0 kroner på minidrett dvs man må gå til kasse og bekrefte bestillingen osv mer som i en nettbutikk.

Man trenger ikke kjøpe inn instruksjonsbøker osv., da nødvendig materiell blir delt ut på kurset.

Når påmeldingen er gjort vil man får bekrefting på kursplassen fra minidrett.no. Senere vil de motta en bekreftelsemail fra TPK (manuelt arbeid). Sliter man med påmeldingen kan man se nederst i artikkelen for bruksanvisning til dette.

Man finner også informasjon om kurset under Bli medlem!->Sikkerhetskurs. Det koster for personer i arbeid/arbeidssøkende kr 1500 og for studenter/uføre/pensjonister kr 1200. Betaling gjøres på faktura man får tilsendt på mail etter at man har søkt om medlemskapet i klubben på Søke medlemskap

Kursets første og andre dag vil bli holdt i klubbens innendørsbane på Buran. Denne ligger i Stadsing Dahls gate (over gaten for hus nr 61) Banen ligger i et tilfluktsrom i fjellet. Det anbefales å kle seg litt, da banen blir påvirket av temperaturen til fjellet (under 20grader). Sliter man med å finne frem ringer man banen på 73529240.

Kart finner man her.

Bilde1 Kart buran

Kursets tredje dag holdes på klubbhuset på klubbens utendørsbane på Jonsvatnet. Denne kan være litt gjemt hvis man ikke har vært der før, men kartet under skal gi bra oversikt (koordinater 63.36134º N, 10.52423º Ø). Kommer man fra Solbakken passerer man Nidaros store riflebane på venstre hånd og kjører noen hundre meter til. Her kjører man inn den lille sideveien til venstre, som er merket TJFF med skilt (stort drikkevann-skilt i krysset). Holder man da høyre i krysset etter 150-200m så kommer man til klubbens klubbhus og bane. Kommer man fra Bratsberg ser man først det store drikkevannsskiltet på høyre side før man legger merke til TJFF sitt skilt.

kart jonsvatne

Kurset er gyldig for alle landes pistolklubber innenfor Norges Skytterforbund og man vil få diplom utdelt ved slutten av kurset, som man kan dokumentere kurset med.

Klubben stiller med materiell til kurset. Det anbefales å stille med eget sett øreklokker og vernebriller til den praktiske delen på lørdag. Det vil bli gitt informasjon om den praktiske delen på fredag. Anbefaler å kjøpe det beste man finner av hørselsvern. Til det meste går det greit med vanlige hørselsvern, men vi anbefaler at man å kjøpe hørselsvern for "sterkt støyende områder" når en først kjøper (de koster nesten det samme). Butikker som Univern Senter osv som retter seg mot håndverkere har bra hørselsvern. Vernebriller av typen man finner på Clas Ohlson, Jula som ligner en solbrille med klart glass er helt OK. Anbefaler klart glass.

Kurset starter kl 18:00 fredag 22.11.2019 (ca 3,5timer) og man blir fordelt i grupper lørdag ca 1.5time pr gruppe fra kl 12:00. Fredag 29.11.2019 starter vi kl 18:00 og holder på til ca 21:30

Ønsker alle velkommen på kurs

Med vennlig hilsen

Instruktørene

Informasjon om påmelding

Gå til minidrett.no

Her skulle bilde stå... Men det er noe tull med nettsiden

minidrett1

Det dukker opp en side som ser ut som den under hvis man trykker på "Ny bruker". Her må man fylle inn riktig informasjon som kreves. Systemet sjekker personnummer mot Det Sentrale Folkeregister for å finne riktig person.

Her skulle bilde stå...Men det er noe tull med nettsiden

minidrett2

Har man ikke bruker så kan det komme opp flere profiler, som er deg, der du må velge den som ser mest rett ut. Når du kommer inn på profilen kan du rette opp informasjon for å få det korrekt. Merk deg forskjellene på de ulike brukerne du får listet opp hvis det er mer enn en profil. Forskjellene kan hjelpe IT til Idrettsforbundet å slå sammen riktige profiler til den du velger. Dette kan være tidligere bosted, annen mail osv som kan være på de profilene som ligner på deg.

Har man en bekreftet bruker (brukt i siste tiden) så kommer det opp en beskjed om dette.

 

minidrett3

Når man er inne på sin profil ser det slik ut

brukerside

 

Når man har kommet inn på handlekurven/betaling må man merke av kurset der det står "Velg" og trykke på bekreft påmeldinger. Systemet sender da bekrefting på mail og du kan skrive ut/lagre denne ved å trykke på det lille pdf-symbolet der det står "skriv ut" på bekreftelsesiden.

bekrefte

 

 

Bekreftelseside:

ferdig påmeldt

 

Det gikk jo bra jo..