Hovedinnhold

SIKKERHETSKURS 3-2020 TPK

Trondhjems Pistolklubb inviterer til Sikkerhetskurs for pistolskyting som starter fredag 27.11.2020. Kurset går over 3 dager fredag 27.11 fra 18:00 til 21:30, lørdag 28.11 1,5 time pr gruppe og fredag 04.12.2020 klokken 18:00 til 21:30. Påmeldingen er 2 delt. Anbefaler STERKT å benytte en PC til påmeldingen i stedet for telefon..

Sikkerhetskurs er påkrevd for alle sivile (ikke ansatt i politi eller forsvar) som ønsker å bedrive pistolskyting og eie eget våpen, som skyter patroner.

Påmelding er førstemann til mølla på MinIdrett. Det tas forbehold om gjennomføring av kurset hvis smittevernsregler endrer seg. Innbetalt kursavgift vil da bli returnert.

Påmeldingen til kurset er 2 delt. Først påmelding på www.minidrett.no deretter innmelding til klubben gjennom innmeldingsskjema som man finner her https://www.tpk.no/medlemssider/soke-medlemskap Det er ingen vits i å gjøre bare en del, da den første er påmelding til kurs mens den andre er innmelding som kursmedlem i klubben (2 ulike system). Faktura for kurset kommer først når man har gjort begge deler. Er man meldt på på www.minidrett.no men sender ikke inn innmeldingskjema blir kursplassen slettet og du får en mail om dette.

Gå til www.minidrett.no. Her må man logge inn (husk å sjekk at din profil på www.minidrett.no har riktige opplysninger om deg) og søke opp kurset med søkeordet: "sikkerhetskurs" Kurset man søker heter: Sikkerhetskurs for pistolskyting 3 – 2020 TPK. Husk at man må gå hele veien gjennom bestillingen av kurset selv om det koster 0 kroner på minidrett dvs man må gå til kasse og bekrefte bestillingen osv.

Når påmeldingen i www.minidrett.no er gjort går man på www.tpk.no og sende inn innmeldingsskjema til klubben. Dette finner man her https://www.tpk.no/medlemssider/soke-medlemskap

Man trenger ikke kjøpe inn instruksjonsbøker osv., da nødvendig materiell blir delt ut på kurset.

Når påmeldingen er gjort vil man får bekrefting på kursplassen fra www.minidrett.no. Senere vil de motta en bekreftelsemail fra TPK (manuelt arbeid). Sliter man med påmeldingen kan man se nederst i artikkelen for bruksanvisning til dette.

Man finner også informasjon om kurset under Sikkerhetskurs på www.tpk.no. Det koster for personer i arbeid/arbeidssøkende kr 1500 og for studenter/uføre/pensjonister kr 1200. Betaling gjøres som beskrevet under kursinformasjon på www.minidrett.no. Det vil komme en giro til mailen du registrert på profilen du laget på www.minidrett.no

Kursets første og andre dag vil bli holdt i klubbens innendørsbane på Buran. Denne ligger i Stadsing Dahls gate (over gaten for hus nr 61) Banen ligger i et tilfluktsrom i fjellet. Det anbefales å kle seg litt, da banen blir påvirket av temperaturen til fjellet (under 18 grader). Sliter man med å finne frem ringer man banen på 73529240 (ingen mobildekning).

Bilde1 Kart buran

Kursets tredje dag holdes på klubbhuset på klubbens utendørsbane på Jonsvatnet. Denne kan være litt gjemt hvis man ikke har vært der før, men kartet under skal gi bra oversikt (koordinater 63.36134º N, 10.52423º Ø). Kommer man fra Solbakken passerer man Nidaros store riflebane på venstre hånd og kjører noen hundre meter til. Her kjører man inn den lille sideveien til venstre, som er merket TJFF med skilt (stort drikkevann-skilt i krysset). Holder man da høyre i krysset etter 150-200m så kommer man til klubbens klubbhus og bane. Kommer man fra Bratsberg ser man først det store drikkevannsskiltet på høyre side før man legger merke til TJFF sitt skilt. Det er ikke farlig å komme tidlig.

kart jonsvatne

Kurset er gyldig for alle landes pistolklubber innenfor Norges Skytterforbund og man vil få diplom utdelt, som man kan dokumentere kurset med.

Klubben stiller med materiell til kurset. Det anbefales å stille med eget sett øreklokker og vernebriller til den praktiske delen på lørdag. Det vil bli gitt informasjon om den praktiske delen på fredag. Anbefaler å kjøpe det beste man finner av hørselsvern. Til det meste går det greit med vanlige hørselsvern, men vi anbefaler at man å kjøpe hørselsvern for "sterkt støyende områder" når en først kjøper (de koster nesten det samme). Butikker som Albert E Olsen, Univern Senter osv som retter seg mot håndverkere har bra hørselsvern. Vernebriller av typen man finner på Clas Ohlson, Jula som ligner en solbrille med klart glass er helt OK.

Kurset starter kl 18:00 fredag 27.11.2020 (ca 3,5timer) og man blir fordelt i grupper lørdag ca 1.5time pr gruppe fra kl 12:00. Fredag 04.12.2020 starter vi kl 18:00 og holder på til 21:30

Ønsker alle velkommen på kurs

Med vennlig hilsen

Instruktørene

 

Informasjon om påmelding

Gå til www.minidrett.no

minidrett1

Det dukker opp en side som ser ut som den under hvis man trykker på "Ny bruker". Her må man fylle inn riktig informasjon som kreves. Systemet sjekker personnummer mot Det Sentrale Folkeregister for å finne riktig person.

minidrett2

Har man ikke bruker så kan det komme opp flere profiler, som er deg, der du må velge den som ser mest rett ut. Når du kommer inn på profilen kan du rette opp informasjon for å få det korrekt. Merk deg forskjellene på de ulike brukerne du får listet opp hvis det er mer enn en profil. Forskjellene kan hjelpe IT til Idrettsforbundet å slå sammen riktige profiler til den du velger. Dette kan være tidligere bosted, annen mail osv som kan være på de profilene som ligner på deg.

Har man en bekreftet bruker (brukt i siste tiden) så kommer det opp en beskjed om dette.

minidrett3

Når man er inne på sin profil ser det slik ut

brukerside

Når man har kommet inn på handlekurven/betaling må man merke av kurset der det står "Velg" og trykke på bekreft påmeldinger. Systemet sender da bekrefting på mail og du kan skrive ut/lagre denne ved å trykke på det lille pdf-symbolet der det står "skriv ut" på bekreftelsessiden.

bekrefte

Bekreftelseside:

ferdig påmeldt

Det gikk jo bra jo..